طرز تهیه سالاد زیتون و فوکاسیا

به گزارش سفر به آنتالیا، این سالاد با فوکاسیا و مرغ سرخ شده تهیه می شود. فوکاسیا نان طعم دار ایتالیایی است.

طرز تهیه سالاد زیتون و فوکاسیا
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  • 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ¼ پیمانه سرکه سیب
  • دو قاشق چایخوری ادویه اسپاگتی
  • یک قاشق چایخوری شکر
  • 3 پیمانه نان سیر ایتالیایی (فوکاسیا)
  • ¾ پیمانه زیتون خرد شده
  • کاهو

طرز تهیه

  1. برای تهیه سس این سالاد، در یک کاسه کوچک 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون، سرکه، ادویه و شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  2. در یک تابه بزرگ، یک قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. نان ها را اضافه کنید. آنها را حدود 5 دقیقه تفت دهید تا کاملا برشته شوند. آنها را از تابه خارج کنید. سس، مرغ و زیتون ها را داخل تابه بریزید و دو تا 3 دقیقه تفت دهید تا مرغ ها گرم شوند. نان ها را دوباره به تابه بازگردانید و دو دقیقه دیگر تفت دهید.
  3. برای سرو، کاهوها را کف بشقاب بچینید و مخلوط مرغ را روی آنها بریزید. این غذا را باید گرم سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 478
  • چربی: 34 گرم
  • کلسترول: 83 گرم
  • کربوهیدرات: 22 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • قند: 5 گرم
  • پروتئین: 21 گرم
  • سدیم: 998 میلی گرم
  • پتاسیم: 14 میلی گرم
  • کلسیم: 101 میلی گرم
  • آهن: 4 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 20 مرداد 1401 بروزرسانی: 20 مرداد 1401 گردآورنده: antalyanet65.ir شناسه مطلب: 2144

به "طرز تهیه سالاد زیتون و فوکاسیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد زیتون و فوکاسیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید