طرز تهیه سالاد زیتون و فوکاسیا
به گزارش سفر به آنتالیا، این سالاد با فوکاسیا و مرغ سرخ شده تهیه می شود. فوکاسیا نان طعم دار ایتالیایی است.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
- 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ¼ پیمانه سرکه سیب
- دو قاشق چایخوری ادویه اسپاگتی
- یک قاشق چایخوری شکر
- 3 پیمانه نان سیر ایتالیایی (فوکاسیا)
- ¾ پیمانه زیتون خرد شده
- کاهو
طرز تهیه
- برای تهیه سس این سالاد، در یک کاسه کوچک 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون، سرکه، ادویه و شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
- در یک تابه بزرگ، یک قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. نان ها را اضافه کنید. آنها را حدود 5 دقیقه تفت دهید تا کاملا برشته شوند. آنها را از تابه خارج کنید. سس، مرغ و زیتون ها را داخل تابه بریزید و دو تا 3 دقیقه تفت دهید تا مرغ ها گرم شوند. نان ها را دوباره به تابه بازگردانید و دو دقیقه دیگر تفت دهید.
- برای سرو، کاهوها را کف بشقاب بچینید و مخلوط مرغ را روی آنها بریزید. این غذا را باید گرم سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 478
- چربی: 34 گرم
- کلسترول: 83 گرم
- کربوهیدرات: 22 گرم
- فیبر: 3 گرم
- قند: 5 گرم
- پروتئین: 21 گرم
- سدیم: 998 میلی گرم
- پتاسیم: 14 میلی گرم
- کلسیم: 101 میلی گرم
- آهن: 4 میلی گرم
انتشار: 20 مرداد 1401
بروزرسانی: 20 مرداد 1401
گردآورنده: antalyanet65.ir
شناسه مطلب: 2144
به "طرز تهیه سالاد زیتون و فوکاسیا" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد زیتون و فوکاسیا"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید