7 نکته کلیدی برای درست کردن جوجه کباب حرفه ای
به گزارش سفر به آنتالیا، تهیه جوجه کباب نکاتی دارد که رعایت کردن آن جوجه کباب های خانگی را بسیار لذیذ می کند. ادامه مطلب را مطالعه کنید:
آب لیمو و نمک جوجه را سفت می کند. حذف آن هم جوجه را بی مزه می کند. برس کشیدن ترکیب آب لیمو و نمک به جوجه نیم پز شده هم به مقدار کافی به آن طعم و مزه نمی دهد و باید همراه این مواد بماند تا طعم بگیرد.
پس قبل از اضافه کردن آب لیمو و نمک به آن روغن مایع (نه کره توضیح می دهم) اضافه و خوب مخلوط کنید تا جوجه ها با روغن پوشیده شود. بعد آب لیمو و نمک اضافه کنید به این شکل جوجه های طعم دار شده سفت نخواهد شد.
کره به این دلیل که در اثر سرما سفت می شود حتی اگر آن را ذوب کنید باز، چون جوجه ها سردند سفت می شود و جوجه ها خوب پوشانده نمی شود و در اثر تماس با آب لیمو و نمک سفت می شود. اما در آخر می توانید برای عطر و طعم بیشتر به جوجه ها یک قاشق غذاخوری کره ذوب شده اضافه کنید.
برخی افراد پیاز را رنده می کنند تا تکه های جوجه را خوب بپوشاند. برخی هم پیاز را داخل خرد کن یا بلندر له می کنند تا جوجه ها حسابی مزه بگیرند.
اگر پیاز له یا رنده شود به تکه های جوجه می چسبد و جدا نمی شود. بعد که روی حرارت کباب می کنید این پیاز ها سریع می سوزد و گمان می کنید رنگ جوجه عوض شده و پخت آن کافی است.
یک جوجه کباب اصل و حرفه ای حتما مقدار زیادی زعفران دارد . مرغ ذاتا بوی خاصی دارد که مطلوب نیست. این بو به مقدار قابل توجهی با پیاز و زعفران گرفته می شود، اما اضافه کردن دیگر ادویه جات هم به رفع بوی بد مرغ و بهتر شدن طعم و بوی آن کمک شایانی می کند. این مورد کاملا سلیقه ای است.
منبع: گردشبان