مزه دار کردن جوجه کباب در خانه با 3 روش رستورانی
به گزارش سفر به آنتالیا، اگر از طعم های تکراری برای مزه دار کردن جوجه کباب خسته شده اید، این مطلب را از دست ندهید.
جوجه کباب جزو پایه ثابت غذاها در مسافرت و دورهمی ما ایرانی ها است؛ یکی از دلایل این محبوبت، روش های مختلف طبخ جوجه است؛ به طوری که هر شخص می تواند رسپی مخصوص به خود را داشته باشد؛ اما برای داشتن بهترین مایع جوجه کباب، ما در این مطلب از خبرنگارانمگ قصد داریم سه روش عالی برای مزه دار کردن جوجه کباب را به شما آموزش دهیم تا با انجام آن بتوانید بهترین جوجه کباب رستورانی را در مهمانی های خود آماده کنید؛ برای آموزش این مراحل با ما همراه باشید.
مزه دار کردن جوجه کباب با ماست
بسیاری از رستوران ها بر ای تهیه یک جوجه کباب نرم و آبدار، از ماست برای مزه دار کردن جوجه استفاده می کنند؛ اگر علاقه دارید یک جوجه کباب سنتی با طعمی فوق العاده داشته باشید، این رسپی را از دست ندهید.
مواد لازم برای مزه دار کردن جوجه کباب با ماست
- فیله مرغ خرد شده 200 گرم
- پیاز 1 عدد میانه
- آب لیمو یا لیمو تازه 2 قاشق غذاخوری
- روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
- ماست ترش 2 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، پودر سیر به اندازه دلخواه
مرحله اول طرز تهیه جوجه کباب با ماست
برای داشتن ظاهر زیبا جوجه کباب در کنار طعم خوب، برش زدن جوجه ها اهمیت بسیاری دارد؛ سعی کنید جوجه ها را به صورت یکسان برش بزنید؛ به این صورت هنگام پخت، جوجه ها به راحتی کباب شده و نمی سوزند.
مرحله دوم
مهم ترین نکته ای که باید در این مرحله به آن توجه داشت، نحوه استفاده از زعفران است؛ چرا که در بیشتر مواقع زعفران به پیازها چسبیده و بیشتر عطر و طعم زعفران از دست می رود؛ در نتیجه برای حل این مشکل در ابتدا لازم است که تمام جوجه ها را در ظرفی ریخته و بعد زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید؛ سپس برای حفظ عطر و طعم زعفران، درب ظرف را بسته و به آن 15 دقیقه استراحت دهید.
مرحله پایانی مزه دار کردن جوجه کباب
بعد از گذشت این مدت زمان، ادویه ها را به جوجه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید و ده دقیقه زمان دهید تا ادویه ها جذب گوشت شوند. سپس پیاز خرد شده، آب لیمو و ماست را به مواد اضافه کنید و چند ساعتی در یخچال استراحت دهید تا جوجه ها به خوبی طعم ماست را به خود جذب کنند. در نهایت جوجه ماستی شما آماده است و می توانید از آن لذت ببرید.
مزه دار کردن جوجه کباب با زعفران
استفاده از زعفران برای طعم دهی به جوجه ها، باعث می شود در کنار طعم عالی که به جوجه ها می دهد از رنگ خوبی نیز برخوردار باشند؛ از این روش مزه دار کردن جوجه کباب بیشتر در مجالس عروسی و رستوران ها استفاده می شود.
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب رستورانی
- مرغ خردشده 400 گرم
- لیمو تازه (یا آبلیمو) 2 عدد
- زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به اندازه دل خواه
- پیاز 1 عدد میانه
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
مرحله اول
در ابتدا مانند روش قبل جوجه ها را شسته و در میزان مناسب خرد کنید؛ سپس گوشت ها را در ظرف مناسبی ریخته و آب لیمو، زعفران، فلفل، روغن زیتون را به آن اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم.
مرحله دوم
مهم ترین نکته ای که باید در این مرحله به آن توجه داشت این است که از رنده زدن پیازها خودداری کنید؛ چرا که در این صورت پیازها به گوشت چسبیده و هنگام کباب کردن گوشت شما می سوزد؛ بنابراین بهترین روش طعم دار کردن جوجه کباب این است که پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
مرحله پایانی
برای طعم بهتر جوجه ها لازم است که مواد را یک ساعت در ظرف درب دار استراحت دهید؛ در نهایت می توانید جوجه ها را به سیخ کشیده و برای زیبایی و طعم بهتر آن، بین هر تکه گوشت از فلفل دلمه هم استفاده کنید.
طرز تهیه جوجه ترش در خانه
جوجه ترش یکی از غذاهای پرطرفدار گیلان است که به دلیل طعم بی نظیر آن در سایر رستوران های کشور سرو می شود. این غذای خوشمزه را می توانید با برنج و نان نیز میل کنید؛ درست کردن جوجه ترش گیلانی بسیار راحت است برای مزه دار کردن جوجه کباب به این روش، تنها لازم است مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.
مواد لازم برای مزده دار کردن جوجه کباب ترش گیلانی
- پیاز بزرگ 1 عدد
- مغز گردو 8 عدد
- سینه مرغ 600 گرم
- روغن مایع به میزان کافی
- رب انار ترش 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
- ماست پر چرب 2 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
مرحله اول مزه دار کردن جوجه کباب ترش
بعد از خرد کردن مرغ ها، آن ها را در ظرف مناسبی ریخته و پیازها را به صورت خلالی برش زده به مواد اضافه کنید؛ سپس زعفران را دم کنید و به مرغ ها اضافه کنید.
مرحله دوم
در این مرحله لازم است گردوها را آسیاب کنید و به همراه رب انار ، 2 قاشق غذاخوری روغن مایع و اندازهی نمک و فلفل سیاه به گوشت ها اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید؛ در نهایت درب ظرف را بسته و اجازه دهید مواد 4 ساعت استراحت کند تا به خوبی گوشت طعم بگیرد.
مرحله سوم مزه دار کردن جوجه کباب ترش
پس از گذشت 4 ساعت، تکه های مرغ را به سیخ بکشید؛ در صورتی که می خواهید مرغ ها را در تابه درست کنید، می توانید از سیخ چوبی استفاده کنید؛ برای این مدل طبخ لازم است از حرارت ملایم استفاده کنید و اجازه دهید جوجه ترش با حرارت بسیار ملایم سرخ شود. اگر علاقه دارید غذاها را با طعمی تازه امتحان کنید، طرز تهیه فسنجان با هویج را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتا