مسعود مردانی: داروهای ضدالتهاب کرونایی، عامل قارچ سیاه ، نخستین مورد سه ماه پیش رویت شد

به گزارش سفر به آنتالیا، دردسرهای کرونا کم بود حالا نگرانی جدیدی هم به آن اضافه شده است: عارضه قارچ سیاه. گفته می گردد این عارضه در بیماران هندی باعث نابینایی و حتی مرگ شده است.

مسعود مردانی: داروهای ضدالتهاب کرونایی، عامل قارچ سیاه ، نخستین مورد سه ماه پیش رویت شد

به گزارش خبرنگاران ، عفونت قارچی یا موکورمیکوز یکی از عوارض بیماری کروناست. البته این عارضه خطرناک چند روزی است که بحث برانگیز شده و بسیاری آن را یکی از عوارض به جای مانده از ویروس جهش یافته کرونای هندی می دانند.

اما دکتر مسعود مردانی عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا نظر دیگری دارد. وی در گفت و گو با خبرنگاران عنوان نمود: من نمی دانم چرا ناگهان این بحث مربوط به قارچ سیاه بر سر زبان ها افتاد. این عارضه صدها سال است که در بشر وجود دارد و به هیچ اسم چیز جدیدی نیست.

مردانی اضافه کرد: من نخستین عارضه قارچ سیاه در میان بیماران کرونایی را سه ماه پیش مشاهده نموده و این عارضه به علت مصرف کورتون ها و دگزامتازون است.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله کرونا ادامه داد: قارچ سیاه یا موکورمیکوز درمان پذیر است اما اگر تشخیص داده نگردد و یا برای درمان آن تعلل زیادی رخ دهد منجر به مرگ می گردد.

وی اذعان داشت: قارچ سیاه بر خلاف آنچه گفته می گردد فقط مربوط به ویروس کرونای هندی نیست و در دیگر گونه ها هم ممکن است پدید بیاید.

مردانی تاکید نمود: تزریق داروهای ضد التهاب همچون دگزامتازون، بتامتازون، هیدروکورتیزون و پردهمولون به بیماران کرونایی باعث تضعیف قدرت دفاعی بدن می گردد و این خود باعث به وجود آمدن محیط مناسبی برای رشد این قارچ خواهد شد.

به گزارش خبرنگاران موکورمیکوز یا قارچ سیاه به علت وجود از نوعی کپک در خاک و در نتیجه پوسیدگی مواد آلی مانند برگ ها پدیدار می گردد. افراد با تنفس هاگ این قارچ ها به این بیماری مبتلا می شوند.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 19 مرداد 1400 بروزرسانی: 19 مرداد 1400 گردآورنده: antalyanet65.ir شناسه مطلب: 1778

به "مسعود مردانی: داروهای ضدالتهاب کرونایی، عامل قارچ سیاه ، نخستین مورد سه ماه پیش رویت شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مسعود مردانی: داروهای ضدالتهاب کرونایی، عامل قارچ سیاه ، نخستین مورد سه ماه پیش رویت شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید