طرز تهیه مربای گل؛ طعمی فراموش نشدنی

به گزارش سفر به آنتالیا، یکی از خوشمزه ترین مرباها مربای گل است که به راحتی می توانید در خانه درست کنید.

طرز تهیه مربای گل؛ طعمی فراموش نشدنی

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، یکی از خوشمزه ترین مرباها مربای گل است که به راحتی می توانید در خانه درست کنید.

مواد لازم برای تهیه مربای گل محمدی:

گل (محمدی، رز): 100 گرمشکر: 200 گرمآب لیمو: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت مربای گل محمدی:

1. گلبرگ ها را از گل جدا کنید و خوب بشویید. بعد در آبکش یا هر جای دیگری پهن کنید تا خشک گردد.

2. پس از خشک شدن کامل، مقداری از آن را در یک شیشه تمیز و خشک بریزد و کمی شکر رویش بپاشید این لایه را تکرار کنید تا شیشه پر گردد.

3. بعد در شیشه را محکم ببندید و برای یک هفته در پشت پنجره مقابل نور خورشید قرار بدهید.

4. در طول این هفته مربا در اثر نور خورشید خود به خود رسیده و جا می افتد.

5. بعد از اینکه از درست شدن مربا مطمئن شدید مقدار آبلیموی گفته شده برای این حجم از گلبرگ ها داخل شیشه بریزید و شیشه را بشویید و در جای خنک نگهداری کنید.

فوت و فن ها:

- گلاب را قبل از مصرف حتما بچشید تا تلخ نباشد.

- برای اینکه مطمئن شوید شیره مربا به غلظت مناسب رسید باید مقداری از آن را داخل یخچال قرار دهید تا سرد گردد؛ بعد اگر غلظتیش مانند عسل بود یعنی غلظت شهد کافیست.

- حتما برای تهیه مربای گل سرخ از گلبرگ های رنگ صورتی بهره ببرید.

- برای زیبایی و خوش رنگ شدن رنگ مربا داخل آن چند قطره رنگ خوراکی قرمز بریزید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 15 تیر 1400 بروزرسانی: 15 تیر 1400 گردآورنده: antalyanet65.ir شناسه مطلب: 1715

به "طرز تهیه مربای گل؛ طعمی فراموش نشدنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای گل؛ طعمی فراموش نشدنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید