طرز تهیه سوپ تند تایلندی تام یام

به گزارش سفر به آنتالیا، امروز قصد داریم دستور تهیه سوپ تند تایلندی تام یام را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه سوپ تند تایلندی تام یام

با تور تایلند لحظه آخری از زیباترین کشور جنوب شرقی آسیا دیدن کنید و شهرهای زیبای بانکوک، پوکت و پاتایا تایلند را ببینید.

مواد لازم برای 6 نفر

آب......750 میلی لیتر

رنده پوست لیموترش (فقط قسمت زرد آن) ....1 قاشق سوپ خوری

میگوی خرد شده.......500 گرم

فلفل قرمز قلمی خرد شده.....6 عدد

قارچ ورقه شده....125 گرم

گوجه فرنگی درشت، حلقه شده..... 2 عدد

سس ماهی..... 15 گرم

شکر..... 5/7 گرم

آب لیموترش..... 250 میلی لیتر

گشنیز برای سرو.... به میزان لازم

روش تهیه

آب را در قابلمه ای جوش آورده و بعد رنده پوست لیمو را اضافه کنید.

بگذارید 5 دقیقه بجوشد، سپس میگو ها را اضافه کنید.

5 دقیقه دیگر بجوشانید و بعد فلفل قرمز و قارچ را ریخته و 3 دقیقه دیگر بجوشانید و سپس گوجه فرنگی را اضافه کنید.

بگذارید 10 دقیقه بجوشد و بعد شکر و سس ماهی را بریزید.

سوپ را از روی حرارت برداشته و آب لیموترش را اضافه کنید.

نکته ها

سس ماهی، سس رقیقی است با طعم ماهی که از تخمیر ماهی نمکی به دست می آید و در آشپزی جنوب شرق آسیا کاربرد فراوان دارد و همان طور که در آن منطقه سویاسس زیاد استفاده می گردد؛ این سس هم مورد استفاده قرار می گیرد که باید آن را به صورت آماده از فروشگاه هایی که انواع سس های خارجی را دارند تهیه کنید. در صورتی که به طعم آن علاقه ندارید می توانید سویاسس را جایگزین آن نمایید.

تام یام به تایلندی مخلوط آب پز معنا می دهد و انواع گوناگونی دارد. البته اغلب آن ها حاوی میگو هستند، ولی سایر مواد اولیه می تواند متغیر باشد.

منبع: گردشبان
انتشار: 22 مرداد 1400 بروزرسانی: 22 مرداد 1400 گردآورنده: antalyanet65.ir شناسه مطلب: 1783

به "طرز تهیه سوپ تند تایلندی تام یام" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ تند تایلندی تام یام"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید