ایمپلنت دندان جلو؛ هرآنچه که باید بدانید

به گزارش سفر به آنتالیا، خبرنگاران: همانطور که می دانید یکی از مهم ترین عناصر زیبایی در صورت دندان است. دندان های سفید و ردیف و منظم به چهره شما شادابی و زیبایی را هدیه می دهند و باعث می شوند که دیگران از هم صحبتی با شما لذت ببرند.

ایمپلنت دندان جلو؛ هرآنچه که باید بدانید

اما در بین دندان ها، دندان های جلو به دلیل دید بیشتر از اهمیت بیشتری برخوردارند. شکستگی یا خرابی دندان های جلو چالش بزرگی است که ممکن است گرفتار آن شوید. دندان های جلو به دلالیل مختلف ممکن است دچار مشکل شوند و دیگر قابل ترمیم نباشند و علاوه بر تاثیرات مخربی که بر زیبایی شما می گذارند در صحبت کردن و خوردن و آشامیدن شما هم مشکل ایجاد می نمایند. در این مواقع متخصصان دندانپزشکی، ایمپلنت دندان های جلویی را به شما پیشنهاد می نمایند.

جهت مشاوره رایگان و دریافت پاسخ سوالات خود کلیک کنید.

قبل از این که ایمپلنت وارد علم دندانپزشکی گردد شما مجبور بودید دندان های مصنوعی را جایگزین دندان های از دست رفته بکنید، ولی با آمدن ایمپلنت دندان دیگر نگران جایگزین برای دندان های شکسته نخواهید بود. چون دندان ایمپلنت شده کاملا طبیعی و شبیه دندان قبلیتان خواهد شد.

ایمپلنت ها پیچ هایی از جنس فلز سازگار با بدن هستند که با روش جراحی زیر لثه در داخل استخوان جای داده می شوند. وقتی این پیچ ها در جای خود قرار گرفتند به دندانپزشک این امکان را می دهند تا با استفاده از پروتز های دندانی روکش ایمپلنت را بر روی آن ها قرار دهند و با این کار شما دندان هایی سالم و زیبا و کاملا طبیعی خواهید داشت.

ایمپلنت دندان جلو چگونه انجام می گردد؟

به دلیل حساس بودن قسمت جلویی دهان و لثه ها ایمپلنت دندان های جلویی بسیار حساس و سخت است. برای این کار که با جراحی باز انجام می گردد، دندانپزشک، شکافی در قسمت آرواره ایجاد می نماید و پیچ ایمپلنت در آن قرار می گیرد و با استخوان آرواره ادغام می گردد. این ایمپلنت که بسیار محکم در آرواره قرار گرفته همان ریشه برای تاج دندان شما تلقی می گردد.

سپس روکش یا تاج ساخته شده روی این ایمپلنت قرار گرفته و به خوبی جای دندان از دست رفته را پر می نماید.

ایمپلنت دندان های جلویی برای همه امکان پذیر است؟

همانطور که بالاتر هم گفتیم در ایمپلنت دندان های جلویی، ایمپلنت درون استخوان آرواره قرار می گیرد پس ضروری است که استخوان کافی در فک شما وجود داشته باشد و استخوان ها تحمل نگهداری ایمپلنت را داشته باشند تا منجر به شکستن ایمپلنت دندان نگردد. همینطور فکی قوی ضروری است تا بتواند از ایمپلنت دندان در زمان های جویدن غذا و صحبت کردن و انجام کار های روزمره محافظت و حمایت کند.

با این حال اگر شما فک و استخوان های قوی ندارید، نگران نباشید. علم پزشکی برای این مشکل هم چاره ای دارد. پیوند استخوان!

با استفاده از روش های تقویت استخوان که یکی از آن ها پیوند استخوان است می توانید زمینه لازم را برای کاشت ایمپلنت دندان را فراهم کنید.

علاوه بر این، بیماری هایی مثل سرطان، دیابت، مصرف الکل و سیگار و یا بیماری های غیرطبیعی پریودنتال می توانند روی ایمپلنت دندان جلو تاثیر بگذارند پس اگر دچار چنین بیماری هایی هستید باید حتما قبل از ایمپلنت دندان های جلو با پزشک خود مشورت کنید.

انواع روش های ایمپلنت دندان های جلو

در روش های 1 و 2 و 3 هنوز مقداری از دندان در جای خود باقی مانده است، ولی روش های 4 و 5 برای زمانی است که دیگر دندانی وجود ندارد.

روش اول: نصب کاوراسکرو هم زمان با کاشت فوری ایمپلنت

این روش زمانی انجام می گردد که سطح مخاط دندان های ازدست رفته نسبت به دندان ها و فک کناری متقارن باشد و استخوان کافی و قوی در فک موجود بوده و همچنین ارتفاع دیوار بیرونی استخوان بیشتر از 5 میلی متر باشد.

در این روش پس از کشیدن دندان قبلی موقعیت مناسب برای کاشت ایمپلنت ایجاد می گردد و 24 ساعت پس از کاشت ایمپلنت، کاوراسکرو (همان پیچ زیر و اولیه که در استخوان فیکس می گردد) بسته می گردد. به این ترتیب 3 ماه بعد پیچ های نگه دارنده پروتز (اسکرو) روی ایمپلنت بسته می شوند.

روش دوم: نصب کاور اسکرو چند ماه پس از کاشت فوری ایمپلنت

این روش زمانی انجام می گردد که سطح مخاط دندان های ازدست رفته نسبت به دندان ها و فک کناری با اختلاف 2 میلی متر نامتقارن بوده و دیواره بیرونی استخوان بیش از 5 میلی متر باشد.

در این روش کاشت ایمپلنت فوری است، ولی کاوراسکرو با تاخیر قرار داده می گردد، دو هفته پس از هیلینگ بافت های نرم، بخیه ها باز می شوند، پس از 3 ماه، دوکاور اسکرو نصب می شوند، و 6 ماه بعد پیچ های نگهدارنده پروتز روی ایمپلنت بسته می شوند.

روش سوم: نصب کاور اسکرو هم زمان با کاشت ایمپلنت چند ماه پس از پیوند استخوان

از این روش زمانی استفاده می گردد که استخوان کافی و قوی در فک وجود نداشته باشد و نیاز به پیوند استخوان باشد.

در این حالت حفره دهانی با نسبت یک به یک از استخوان خود فرد، و استخوان گاو پیوند زده می گردد، حفره با مخاط پیوندی بسته می گردد، پس از یک هفته که بافت های نرم ترمیم شدند، بخیه ها باز می شوند، پس از گذشت سه ماه، فرآیند هیلینگ، 2 ایمپلنت کاشته می شوند.

24 ساعت پس از کاشت ایمپلنت دو کاور اسکرو قرار داده می شوند، و 3 ماه بعد پیچ های نگهدارنده پروتز بر روی ایمپلنت نصب می شوند.

روش چهارم: کاشت همزمان ایمپلنت و بازسازی استخوان و نصب کاوراسکرو پس از چند ماه

این روش زمانی انجام می گردد که استخوان کافی سقف دهان، اجازه کاشت با تاخیر ایمپلنت را می دهد.

در این روش ابتدا دو ایمپلنت به یاری راهنما کاشته می شوند، اگر قسمتی از ایمپلنت ها بیرون ماندند، یا ضخامت دیواره بیرونی استخوان کمتر از 2 میلی متر بود، پیوند استخوان موضعی انجام می گردد و با غشا کلاژنی پوشانده می گردد. پس از 3 ماه، 2 کاور اسکروپیچی قرار داده می شوند، 6 ماه پس از کاشت ایمپلنت، پیچ های نگهدارنده پروتز بر روی ایمپلنت نصب می شوند.

روش پنجم: نصب کاوراسکرو با تاخیر و کاشت ایمپلنت چند ماه پس از پیوند استخوان شدید

این روش زمانی انجام می گردد که به خاطر عدم استخوان کافی مجبور به انجام پیوند استخوان شدید هستیم.

در این روش استخوان های آسیب دیده با بلوک های استخوانی خود فرد پیوند زده می شوند. پس از گذشت 2 هفته که بافت های نرم ترمیم شدند، بخیه ها کشیده می شوند.3 ماه پس از ترمیم برش کامل انجام می گردد، و 2 ایمپلنت در موقعیت مناسب کاشته می شوند، 3 ماه بعد کاور اسکرو ها نصب شده و 6 ماه بعد پیچ های نگهدارنده پروتز نصب می شوند.

ایمپلنت دندان و زیبایی

موافقید که استفاده از ایمپلنت بیشتر به خاطر زیبایی و ظاهر متناسب آن است؟ شما برای شکستگی و خرابی و ظاهر نازیبای دندان های جلو بیشتر نگران و افسرده می شوید یا خرابی دندان های انتهایی؟ قطعا ظاهر آراسته و لبخند زیبا و دندان های یک دست آرزوی هر کسی است. در بالا شرحاتی درباره ایمپلنت دندان های جلو دادیم اما آیا به روش های دیگری برای بازسازی دندان ها فکر نموده اید؟

گاهی مواقع دندان ها شکستگی و خرابی ندارند اما به دلیل لکه های موجود روی آن ها و یا زردی و کدربودن رنگشان باز هم ظاهری زیبا و موردپسند شما را ندارند. در این مواقع باید دست به دامن روش های دیگری همچون لمینت دندان شویم.

لمینت دندان چیست؟

در روش لمینت دندان یک لایه نازک و طبیعی به صورت روکش روی دندان های شما قرار می گیرد و با پوشاندن سطح جلویی دندان و داشتن حداقل عوارض باعث بهبود ظاهر آن می گردد. لمینت بهترین روش برای زیبایی ظاهر دندان های جلویی است.

انواع لمینت

لمینت دندان به دو نوع سرامیکی و کامپوزیتی تقسیم می گردد که در ادامه شرح می دهیم.

لمینت سرامیکی

لمینت سرامیکی شامل یک پوسته نازک سرامیکی (چینی) به قطر 5 تا6 میلی متر است که دو برابر ضخامت یک پوسته تخم مرغ است.

مزایای لمینت سرامیکی

  • فاصله بین دندان ها را می پوشاند.
  • به هم ریختگی های متوسط تا خفیف دندانی را درمان می نماید.
  • دندان های تیره و رنگ گرفته را شفاف و سفید می نماید.
  • لکه های روی دندان را می پوشاند.
  • دندان های لب پر شده را پوشش می دهد.
  • سطح شیشه ای سرامیک رنگ نمی پذیرد و تغییر رنگ نمی دهد.
  • تراش بسیار محافظه کارانه تری نسبت به روکش دارد.
  • مقاومت بسیار بالاتر و ماندگاری طولانی تر نسبت به کامپوزیت دندان دارد.
  • انجام درمان تنها در 2 یا 3 جلسه و بدون نیاز به بی حسی.

هزینه لمینت سرامیکی دندان

هزینه لمینت سرامیکی دندان در تهران بسیار متغیر است اما قیمت معمول لمینت سرامیکی برای هر واحد در سال 98 از یک میلیون و ششصد هزار تومان تا دو میلیون تومان آغاز می گردد.

لمینت کامپوزیتی

لمینت کامپوزیتی نیاز به قالب گیری ندارد و حتی نیاز به همان تراش مختصر دندان را هم ندارد و مستقیما کامپوزیت دندان توسط دندانپزشک روی سطح مینای دندان بدون هیچگونه تراش، گذاشته شده، شکل داده می گردد و با اشعه فیکس می گردد.

طول عمر لمینت های کامپوزیت به طور معمول 4 سال است اما هرچقدر فرد بیشتر در بهداشت دندان خود بکوشد می تواند طول عمر لمینت دندان خود را افزایش دهد.

گاززدن غذاهای سفت مانند ته دیگ و جویدن یخ از طول عمر لمینت کم خواهد نمود. البته اگر کامپوزیت دچار پریدگی یا شکستگی گردد امکان ترمیم آن وجود دارد.

مزایای کامپوزیت

در کامپوزیت برخلاف لمینت سرامیکی بخش کمتری از دندان تراش داده می گردد.

کامپوزیت برخلاف ظاهر بسیار نازکش دارای مقاومت زیاد است.

دوام و ماندگاری کامپوزیت های دندان بالا است، اما نیاز به مراقبت های لازم دارد و فرد باید موارد بهداشتی و نیز اصول تغذیه ای را رعایت کند تا عمر کامپوزیت ها را به بیش از 10 سال برساند.

هزینه کامپوزیت دندان

هزینه هر واحد کامپوزیت دندان در کلینیک های تهران در سال 98 از حدود پانصدهزار تومان آغاز می گردد و متغیر است.

جهت مشاوره رایگان و دریافت پاسخ سوالات خود کلیک کنید.

همین حالا با ما تماس بگیرید.

021-88567926

021-88567936

09027098681

شهرک غرب، بلوار دریا، بین خیابان شفق و مطهری، پلاک 149، طبقه سوم، واحد 5

منبع: برترین ها
انتشار: 21 دی 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: antalyanet65.ir شناسه مطلب: 565

به "ایمپلنت دندان جلو؛ هرآنچه که باید بدانید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ایمپلنت دندان جلو؛ هرآنچه که باید بدانید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید