6 جایگزین قند طبیعی عالی برای یک رژیم غذایی سالم

به گزارش سفر به آنتالیا، هدف نباید پرهیز از شکر، بلکه مصرف انواع درست قند باشد. بخش اعظم رژیم غذایی امروز شامل قند های افزوده شده است که برای افزودن شیرینی زیاد بدون مواد، فرآوری و تصفیه می شوندف شکر سفید فوق العاده تصفیه شده و شربت ذرت با فروکتوز بالا از ترکیبات رایج در نوشابه ها، شیرینی ها، نان و چاشنی ها هستند.

6 جایگزین قند طبیعی عالی برای یک رژیم غذایی سالم

امروزه با تغییر رژیم غذایی افراد مصرف بالای قند اجتناب ناپذیر است بنابراین اگر اصلاح نگردد می تواند مسائل سلامتی فراوانی برای فرد ایجاد کند.

در عصر غذا های فرآوری شده، رژیم غذایی به سرعت تغییر نموده است. مصرف شکر به ویژه قند های اضافه شده و تصفیه شده که به طور طبیعی بخشی از غذا های مصرفی شما نیستند، به طرز چشمگیری افزایش یافته است و باعث شده بسیاری از ما به شیرینی معتاد شویم.

بر اساس گزارش ها یک فرد بزرگسال به طور میانه روزانه 17 قاشق چای خوری قند افزوده مصرف می نماید که بسیار بالاتر از اندازه توصیه شده است. یک رژیم غذایی ایده آل بیش از 10 ٪ کالری قند افزوده را شامل نمی گردد.

بسیاری از افراد قبلا با آنچه داده ها تایید می نماید، موافق هستند: ما شکر زیادی مصرف می کنیم. اگر این شما هستید و در پی راه هایی برای حذف قند افزوده از رژیم غذایی خود هستید، برای یادگیری بعضی از برترین جایگزین های شکر، ادامه مطلب را بخوانید.

جایگزین های قند چیست؟

قبل از اینکه به جایگزین های شکر بپردازیم، مهم است که روشن کنیم که شکر ذاتا برای شما مضر نیست. در واقع، برای سلامتی شما حیاتی است. بدن شما کربوهیدرات ها را به گلوکز، شکلی از قند، تبدیل می نماید و این منبع اصلی انرژی برای حفظ حرکت بدن و عملکرد مغز شما است. علیرغم آنچه بعضی از مد های محبوب رژیم غذایی از آن حمایت می نمایند، بدون کربوهیدرات و قند، ممکن است مسائل و علائمی مانند انرژی کم، مسائل خواب و مه مغزی را تجربه کنید.

هدف نباید پرهیز از شکر، بلکه مصرف انواع درست قند باشد. بخش اعظم رژیم غذایی امروز شامل قند های افزوده شده است که برای افزودن شیرینی زیاد بدون مواد، فرآوری و تصفیه می شوندف شکر سفید فوق العاده تصفیه شده و شربت ذرت با فروکتوز بالا از ترکیبات رایج در نوشابه ها، شیرینی ها، نان و چاشنی ها هستند.

این ها بدون افزودن ارزش غذایی دیگر در طول مسیر به سرعت به جریان خون شما می رسند. مصرف بیش از حد این قند ها می تواند منجر به عوارض جدی سلامتی از جمله فشار خون بالا، دیابت و بیماری کبد چرب گردد.

می توانید اندازه قند های اضافه شده را در برچسب حقایق تغذیه و فهرست مواد تشکیل دهنده هر ماده غذایی بیابید. هرچه قند اضافه شده در فهرست مواد تشکیل دهنده بیشتر باشد، شکر بیشتری در محصول وجود دارد. قند های افزوده نام های مختلفی دارند، مانند شکر قهوه ای، شیرین نماینده های ذرت، شربت ذرت، دکستروز، فروکتوز، گلوکز، شربت ذرت با فروکتوز بالا، شربت مالت، مالتوز و ساکارز.

در مقابل، قند های طبیعی تصفیه نشده یا فقط کمی فرآوری شده اند و به طور طبیعی در بسیاری از غذا ها یافت می شوند. به عنوان مثال، میوه ها حاوی فروکتوز هستند، اما فیبر بالایی نیز دارند و ترکیب متعادلی از مواد مغذی را برای بدن شما فراهم می نمایند. عسل و شربت افرا به طور طبیعی شیرین هستند، اما سرشار از مواد معدنی، ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها هستند.

بعلاوه شیرین نماینده های طبیعی و جایگزین های قندی وجود دارد که می توانید آن ها را به غذا و نوشیدنی هایی اضافه کنید که بدون مضرات قند های تصفیه شده، شیرینی می دهند. نمونه هایی از این قند های جایگزین عبارتند از شیرین نماینده های مصنوعی مانند آسپارتام و شیرین نماینده های طبیعی مانند استویا.

برترین جایگزین های طبیعی برای شکر

به عنوان یک جایگزین قند، استویا غیر مغذی است، به این معنی که تقریبا هیچ کالری ندارد. این شیرینی را بدون چیز دیگری اضافه می نماید و این ممکن است همان چیزی باشد که هنگام کاهش مصرف شکر در پی آن هستید. استویا بعلاوه با کاهش قند خون و کلسترول مرتبط است. به خاطر داشته باشید که بسیاری از محصولات استویا در بازار حاوی سایر مواد فرآوری شده هستند، بنابراین مهم است که قبل از استفاده از آن ها تحقیق کنید.

میوه های پوره شده

اگر در پی شکل متعادل تری از قند هستید، میوه های خام برترین جایگزین است. فیبر رژیمی موجود در میوه های خام به هضم غذا یاری نموده و متابولیسم قند و در پی آن افزایش قند خون را که ممکن است در آب میوه یا افزودنی های قند مشاهده کنید، کاهش می دهد. مصرف غذا های غنی از فیبر بعلاوه می تواند به شما در کاهش کل کالری دریافتی و کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی یاری کند.

میوه های پوره شده بسیاری از فواید مشابه را برای شما به ارمغان می آورند و می توانند به عنوان شیرین نماینده برای افزودن به سایر غذا ها استفاده شوند. به عنوان مثال، سس سیب در بسیاری از دستور العمل ها به عنوان جایگزین تخم مرغ عمل می نماید و توت های پوره شده افزودنی عالی برای ماست ساده و شیرین نشده است.

میوه راهب

میوه راهب یکی دیگر از قند های جایگزین گیاهی است. این میوه بعلاوه به عنوان luo han guo، یک میوه گرد کوچک که معمولا در آسیای جنوب شرقی یافت می گردد، استخراج می گردد. اگرچه میوه راهب به خودی خود حاوی فروکتوز و گلوکز است، اما این ها در واقع در فرآیند استخراج حذف می شوند و یک شیرین نماینده غیر مغذی ایجاد می نمایند که حدود 100 برابر شیرین تر از شکر سفره است.

میوه راهب در بازار نسبتا تازه است، بنابراین احتیاج به مطالعه بیشتر برای مشخص تمام مزایای سلامتی بالقوه آن دارد. با این حال تحقیقات روی سایر شیرین نماینده های غیر مغذی نتایج امیدوارنماینده ای را در زمینه مدیریت وزن و دفع دیابت نشان می دهد. موگروسید های شیرین طبیعی موجود در میوه راهب بعلاوه حاوی آنتی اکسیدان هایی هستند که می توانند به سلامت سیستم ایمنی و پیشگیری از سرطان یاری نمایند.

آب میوه

آب میوه یک شیرین نماینده طبیعی است که می توانید آن را به تنهایی بنوشید یا به سایر نوشیدنی ها یا چاشنی ها اضافه نموده و یا حتی در آشپزی بهره ببرید. آب میوه 100% گزینه بسیار بهتری نسبت به شکر تصفیه شده یا شربت ذرت با فروکتوز بالا است، زیرا آب میوه طبیعی و فرآوری نشده است؛ بعلاوه حاوی مقادیر زیادی ویتامین و مواد مغذی است.

منبع:باشگاه خبرنگاران

منبع: فرادید
انتشار: 29 فروردین 1402 بروزرسانی: 29 فروردین 1402 گردآورنده: antalyanet65.ir شناسه مطلب: 2259

به "6 جایگزین قند طبیعی عالی برای یک رژیم غذایی سالم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "6 جایگزین قند طبیعی عالی برای یک رژیم غذایی سالم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید