کاهش محدودیت های کرونایی در عربستان و امارات
به گزارش سفر به آنتالیا، درحالی که عربستان و امارات اجازه ازسرگیری بخشی از مشاغل و فعالیت ها را طی ماه رمضان داده اند، محدودیت های اعمال شده برای مقابله با کرونا در بحرین و لبنان تمدید شد.
به نقل از روزنامه عکاظ عربستان، وزارت امور شهری و روستایی عربستان گفت: دولت اجازه ازسرگیری حدود 20 فعالیت تجاری را طی ماه رمضان داده است. این فعالیت ها شامل بخش های کشاورزی و غذا از جمله بازگشایی کافی شاپ ها، نانوایی ها، قنادی ها، محل فروش خوراک حیوانات خانگی و جاده سازی و بازسازی جاده ها، خیابان ها، پیاده روها و پل ها و تونل ها، فعالیت های مربوط به پاکسازی جاده ها و پارک ها است.
این روزنامه نوشت: این فعالیت ها همچنین شامل برخی فعالیت های مربوط به ساخت و سازهای مسکونی از جمله تعمیرات و همچنین خدمات مربوط به جمع آوری زباله های شهری است. دولت اجازه داده این فعالیت ها از ساعت سه عصر تا سه بامداد ازسرگرفته شود.
همچنین دفتر اطلاع رسانی دولت دوبی گفت فعالیت بخش های صنعتی، برق، آب، پمپ بنزین ها، پست، ارتباطات، رستوران ها و قهوه خانه ها، بنادر، فرودگاه ها و شرکت های هواپیمایی، خدمات گمرک و گذرگاه های مرزی، خدمات امنیتی، شهرداری، خدمات نظافت عمومی و وسایل نقلیه عمومی ازسرگرفته می شود.
امارات جمعه اولین اقدامات خود را برای کاهش تدریجی محدودیت های خروج از منازل و تردد خودروها را که برای مقابله با شیوع کرونا اعمال شده بود، آغاز کرد.
ساعات ممنوعیت تردد در امارات به 10 شب تا شش صبح تغییر یافته است. پیش از این از ساعت هشت شب تا شش صبح بود.
فعالیت وسایل نقلیه عمومی و مراکز تجاری از امروز(شنبه) در ابوظبی و از یکشنبه در دبی ازسرگرفته می شود.
از سوی دیگر بحرین چهارشنبه تدابیر مربوط به قرنطینه را برای دو هفته دیگر از 23 آوریل تا هفتم مه تمدید کرد.
این تدابیر شامل ادامه بستن سینماها، بستن مراکز ورزشی و سالن های تربیت بدنی، رستوران ها و مراکز گردشگری و رستوران ها است.
در این راستا دولت لبنان در نشست کابینه از تمدید حالت فوق العاده برای مقابله با شیوع کرونا تا 10 مه خبر داد.
حالت فوق العاده شامل منع تردد بین هشت شب تا پنج صبح، بستن فرودگاه ها، بنادر، گذرگاه ها، مدارس و ادارات، دانشگاه ها، شرکت ها و نهادها به جز فروشگاه های مواد غذایی، نانواها، بانک ها، بیمارستان ها و داروخانه ها است.
دولت لبنان طرحی را برای بازگشایی تدریجی بخش های دولتی مطرح کرده است.
میشل عون، رئیس جمهور لبنان طی نشست کابینه گفت: نمی توان اشتباهات 30 سال را بر دوش دولت کنونی گذاشت. دولت ظرف 70 روز توانست دستاوردهایی را محقق کند که در طول سه سال گذشته دولت های قبلی نتوانسته بودند آن را محقق کنند.
وی گفت: کاهش ارزش لیر به مرحله ای رسیده که ثبات اقتصادی لبنان را تهدید می کند.،ایسنا