نحوه فعالیت بانک ها در تعطیلات 10 روزه
به گزارش سفر به آنتالیا، خبرنگاران : شورای هماهنگی بانک ها نحوه فعالیت بانک های دولتی و نیمه دولتی از هفته آینده را اعلام نمود.

به گزارش به نقل از ایسنا، در پی آغاز پیک چهارم شیوع ویروس کرونا در کشور و تشدید تعداد ابتلا وفوتی ها، از هفته آینده سراسر کشور به مدت 10 روز تعطیل خواهد بود.
در این راستا، شورای هماهنگی بانک ها درباره نحوه فعالیت بانک ها از 21فروردین ماه 1400 گفت: طبق بخشنامه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مدیریت کرونا، بانک ها در کشور فعال بوده و کارکنان با توجه به شرایط و شرایط هشدار هر شهر که توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای هر شهر اعلام می گردد، در محل کار حاضر خواهند شد.
براساس این بخشنامه کارکنان بانک ها در شهرهای شرایط زرد با 100 درصد پرسنل، در شهرهای شرایط نارنجی با دو سوم پرسنل و در شهرهای شرایط قرمز نیز با حضور 50 درصد کارکنان فعالیت خواهند داشت.
منبع: اقتصادنیوز