طرز تهیه مربای انجیر سیاه؛ تجربه شیرین و لذیذ

به گزارش سفر به آنتالیا، تا فصل انجیر تمام نشده باید دست به کار شوید و هم میوه اش را حداقل یک بار در روز بخورید هم مربا و مارمالادش را درست کنید تا حداقل تا چند ماه دیگر بتوانید از آن بهره ببرید. میوه ای پر از خواص که نباید از آن غافل شد. انجیر سیاه هم مثل انجیر زرد خواص بسیاری دارد که می توان از میوه و فرآورده های آن بیشترین استفاده را برد. علاوه بر این انجیر سیاه به علت پوست ضخیم تری که دارد به حرارت مقاوم تر است و مربای آن قطعا می تواند تجربه لذیذ و شیرینی باشد.

طرز تهیه مربای انجیر سیاه؛ تجربه شیرین و لذیذ

مواد لازم:

انجیر سیاه ریز: 1 کیلوگرم

شکر: 750 گرم

هل: 4 تا 5 عدد

آبلیمو تازه: 1 قاشق غذاخوری

وانیل: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه و دستور پخت:

1. انجیرها را پس از شست وشو و خشک شدن در یک قابلمه بچینید و لایه لایه روی آن شکر بپاشید.

2. قابلمه را در یخچال بگذارید تا آب بیندازد.

3. سپس به همراه هل روی شعله میانه بگذارید تا بپزد.

4. مایع باید کاملا غلیظ و ظاهر انجیرها شیشه ای و براق گردد.

5. چند دقیقه مانده به خاتمه پخت آبلیمو را اضافه کنید و بعد از 3 دقیقه شعله گاز را خاموش کنید.

6. اجازه دهید مربا کاملا سرد گردد سپس آن را در شیشه های کاملا خشک و بدون بو بریزید.

در این زمینه بخوانید:

طرز تهیه لواشک با میوه های تابستانی؛ نوستالژی در خانه های آپارتمانی!

طرز تهیه مربای انجیر و انجیر خشک؛ ویتامین ذخیره کنید!

طرز تهیه پنکیک؛ صبحانه ای که نه گران است و نه لاکچری!

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 10 شهریور 1400 بروزرسانی: 10 شهریور 1400 گردآورنده: antalyanet65.ir شناسه مطلب: 1803

به "طرز تهیه مربای انجیر سیاه؛ تجربه شیرین و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای انجیر سیاه؛ تجربه شیرین و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید