طرز تهیه شیرینی مربایی، شیرینی ساده برای عید

به گزارش سفر به آنتالیا، شیرینی مربایی یکی از خوشمزه ترین و تکرارنشدنی ترین طعم های کودکیمان است که قطعا شما هم از آن خاطره دارید. یکی از راحترین شیرینی هایی که میتوانید برای ایام عید نوروز درست کنید. یک شیرنی نرم و تازه، با طعم عالی کره و مربا رو مهمون سفره هاتون کنید.

طرز تهیه شیرینی مربایی، شیرینی ساده برای عید

بیسکوییت های کره ای با انواع مرباهای خوشمزه، کافیه یک بار امتحان کنید تا شما هم از هواداران پروپا قرص این شیرینی بشید. با ما باشید تا در خبرنگاران بلاگ با آموزش مرحله به مرحله این شیرینی برای عید، مهمان نگاه های زیبایتان باشیم.

مواد مورد احتیاج جهت تهیه شیرینی مربایی کره ای:
آرد سفید قنادیچهار پیمانه
کرهدویست و پنجاه گرم
تخم مرغیک عدد
روغن مایعیک استکان
پودرقند صد و ده میلی لیتر
وانیل یک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
آرد نشاسته ذرت یک و نیم پیمانه
مربای پوره شده به مقدار به دل خواه
پودرقند به مقدار دل خواه برای تزیین

طرز تهیه شیرینی مربایی:

1- در اولین مرحله کره به دمای محیط رسیده، روغن مایع، پودر قند و تخم مرغ به دمای محیط رسیده را به همراه وانیل با هم زن به هم بزنید تا مخلوط یک دست و کرمی رنگی حاصل گردد.

توجه داشته باشید در این مرحله زیاد به هم زدن مواد، باعث سفت شدن خمیر می گردد. پس زمانی که مشاهده کردید که رنگ مواد روشن شده و ذرات پودر قند به خوبی در کره و تخم مرغ حل شده دست از هم زدن آن بردارید.

2- در مرحله دوم آرد سفید قنادی، آرد نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را با یاری الک سه بار الک کنید. این کار باعث می گردد تا هوای بیشتری بین ذرات آرد قرار گیرد و بافت شیرینی شما را بسیار ترد و نرم کند.

مخلوط آردی الک شده را کم کم به خمیر شیرینی اضافه کنید و با هم زن با دور کند به هم بزنید.

تا زمانی که پره های هم زن به راحتی بچرخند و ذرات خمیر پرتاب نشوند.

3- در این مرحله باید با یاری دست خمیر را ورز دهید. خمیر شما باید بسیار لطیف باشد، به راحتی از ظرف جدا گردد و شما بتوانید به آن شکل دهید.

خمیر شیرینی مربایی ما، به همین راحتی آماده شده و بهتر است که آن را در نایلون بپیچید و چندین ساعت در دمای گرم تر از دمای محیط (کابینت یا کمد گاز و …) قرار دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بامیه ماه رمضان مرحله به مرحله با عکس؛ به شیوه قنادی ها

بعد از سپری شدن زمان اعلام شده روی سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را به یاری وردنه به قطر نیم سانتی متر پهن کنید.

توجه داشته باشید شما برای هر شیرینی مربایی دو شیرینی احتیاج دارید. یکی برای زیر و یکی برای روی شیرینی.

با هر قالب دل خواهی که مد نظر دارید خمیر را کات کنید.

4- ما امروز از قالب گل بزرگ استفاده کردیم و برای شیرینی های روی کار (قسمتی از شیرینی که روی کار قرار می گیرد) وسط شیرینی را با قاب گل کوچک تری برش زدیم. این کار به خاطر این است که در مرحله نهایی، مربایی که برای وسط شیرینی استفاده می کنید معین باشد و شیرینی را خوش قیافه تر کند.

5- در این مرحله خمیرهای قالب زده را در سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی کاور نموده اید بچینید.

حتما ده دقیقه قبل از آغاز پخت فر را گرم کنید.

نحوه پخت ، بهتر است پخت بالا و پایین انتخاب گردد. و زمان پخت بین 15 تا 20 دقیقه کفایت می نماید.

دمای مورد احتیاج برای این شیرینی 175 درجه است .

توجه داشته باشید دمای فرهای مختلف و طبقات آ ن ها فرق دارد پس پیشنهاد می کنیم در این مرحله را با توجه به تجربه شخصی از فری که استفاده می کنید حساسیت بیشتری به خرج دهید و با دقت طبقه فر را برای پخت انتخاب کنید.

شیرینی کره ای بافت بسیار نرمی دارد و در اثر حرارت زیاد ممکن است سریع بسوزد.

زمانی که شیرینی تا حد مطلوب بپزد کمی پف می نماید و رنگ آن کاملا طلایی رنگ می گردد.

نکته: به خاطر وجود تخم مرغ در این شیرینی سایز شیرینی کمی بزرگتر می گردد و پف می نماید پس بهتر است کمی شیرینی ها را با فاصله در سینی بچینید.

نکته: بعد از پخته شدن شیرینی کنار درب فر را کمی باز گذارید تا هوای گرم داخل فر خارج گردد. پنج دقیقه زمان دهید و بعد سینی را از فر خارج کنید این کار باعث می گردد که شیرینی شکننده و خشک نگردد.

نکته: بعد از خارج کردن سینی از فر حتما منتظر بمانید تا شیرینی ها کاملا خنک و سرد شوند. بعد به راحتی آن ها را از سینی بردارید.

وقتی شیرینی ها گرم باشند به محض دست زدن به آن ها شکسته و پودر می شوند.

6- برای تهیه مواد بین شیرینی با توجه به ذائقیتان هر نوع مربایی که تمایل دارید را با یاری میکسر یا قاشق له کنید و به مقدار دلخواه روی سطح شیرینی های ساده قرار دهید.

از شیرینی های که وسط آن ها را به دل خواه کات کردید روی سطح مربایی قرار دهید.

کمی منتظر بمانید تا رطوبت مربا به شیرینی بالای شما منتقل گردد. به خاطر وجود شربت مربا شیرینی ها بعد از چند ساعت به هم می چسبند. پس دقت داشته باشید که در این مرحله با دست فشاری به آن ها وارد نکنید چون ممکن است شیرینی شکسته و خرد گردد و ظاهر بدی به خود گیرد.

در آخرین مرحله درصورت تمایل می توانید مقداری پودر قند را روی سطح شیرینی ها الک کنید تا زیباتر گردد.

این شیرینی بسیار خوشمزه و خوش بو است. پیشنهاد می کنیم طعم بسیار دلبر آن را امتحان کنید قطعا پشیمان نمی شوید.

برای مشاهده شیرینی و کیک های نو نیز می توانید بر روی لینک کلیک کنید.

برایتان روزهای سرشار از سلامتی و شادی را آرزومندیم.

منبع: اُکالا
انتشار: 29 آذر 1400 بروزرسانی: 29 آذر 1400 گردآورنده: antalyanet65.ir شناسه مطلب: 1924

به "طرز تهیه شیرینی مربایی، شیرینی ساده برای عید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی مربایی، شیرینی ساده برای عید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید