طرز تهیه خوراک دل مرغ

به گزارش سفر به آنتالیا به نقل از ایران کوک ، دل مرغ یکی از خوراکی های دل چسب ایرانی است.

طرز تهیه خوراک دل مرغ

مواد لازم دل مرغ

دل مرغ300 گرم
پیاز1 عدد
سیر3 حبه
قارچ5 عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه دل مرغ

  1. دل های مرغ را از وسط ببرید و لخته های خونی وسط دل را با آب بشوئید تا دل ها تمیز شوند. سپس دل های شسته شده را با چاقو خرد کنید (هر دل را به 4 قسمت برش بزنید).
  2. درون ماهیتابه روغن بریزید. پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس دل های خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا رنگ دل ها تغییر کند.
  3. قارچ ها را بصورت حلقه ای خرد کنید و به دل ها اضافه نمائید. نمک و فلفل بزنید و با حرارت ملایم و در باز اجازه دهید آب مواد تمام گردد سپس سرو نمائید.
  4. در صورت تمایل میتوانید بجای قارچ از سیب زمینی نگینی خرد شده بهره ببرید. همچنین میتوانید خوراک دل را به تنهایی آماده کنید و از قارچ استفاده نکنید.
  5. در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری رب یا 2 عدد گوجه فرنگی ریز خرد شده به خوراک اضافه کنید. این غذا با برنج یا نان سرو میگردد.
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 21 آبان 1399 بروزرسانی: 21 آبان 1399 گردآورنده: antalyanet65.ir شناسه مطلب: 1274

به "طرز تهیه خوراک دل مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خوراک دل مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید