طرز تهیه خوراک دل مرغ
به گزارش سفر به آنتالیا، به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک ، دل مرغ یکی از خوراکی های دل چسب ایرانی است.

مواد لازم دل مرغ
دل مرغ | 300 گرم |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 3 حبه |
قارچ | 5 عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه دل مرغ
- دل های مرغ را از وسط ببرید و لخته های خونی وسط دل را با آب بشوئید تا دل ها تمیز شوند. سپس دل های شسته شده را با چاقو خرد کنید (هر دل را به 4 قسمت برش بزنید).
- درون ماهیتابه روغن بریزید. پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس دل های خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا رنگ دل ها تغییر کند.
- قارچ ها را بصورت حلقه ای خرد کنید و به دل ها اضافه نمائید. نمک و فلفل بزنید و با حرارت ملایم و در باز اجازه دهید آب مواد تمام گردد سپس سرو نمائید.
- در صورت تمایل میتوانید بجای قارچ از سیب زمینی نگینی خرد شده بهره ببرید. همچنین میتوانید خوراک دل را به تنهایی آماده کنید و از قارچ استفاده نکنید.
- در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری رب یا 2 عدد گوجه فرنگی ریز خرد شده به خوراک اضافه کنید. این غذا با برنج یا نان سرو میگردد.
انتشار: 21 آبان 1399
بروزرسانی: 21 آبان 1399
گردآورنده: antalyanet65.ir
شناسه مطلب: 1274
به "طرز تهیه خوراک دل مرغ" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خوراک دل مرغ"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید