رشد 24 درصدی مسمومیت با گاز CO

به گزارش سفر به آنتالیا، سخنگوی سازمان اورژانس کشور از رشد 24درصدی مسمومیت با گاز CO از اول مهر تا 4 بهمن ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال 97 اطلاع داد.

رشد 24 درصدی مسمومیت با گاز CO

به گزارش خبرنگاران، مجتبی خالدی در این باره اظهار کرد: طی 124 روز گذشته از اول مهر تا 4 بهمن ماه جاری 4714 نفر در 31 استان کشور با گاز CO مسموم شدند. این آمار نسبت به مدت مشابه در سال 97، 24 درصد افزایش یافته است.

وی ادامه داد: همچنین تعداد افرادی که بر اثر مسمومیت جان خود را از دست داده اند نیز نسبت به مدت مشابه 10درصد افزایش یافته است.

به گفته وی، از کل مسمومین 3427 نفر توسط آمبولانس های اورژانس پیش بیمارستانی به مراکز درمانی منتقل شده اند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور با تاکید بر این موضوع که بیشترین تعداد مسمومیت با گاز CO در استان تهران گزارش شده است، گفت: تا کنون در استان تهران 1007 نفر، در استان فارس 591 نفر، در استان خراسان رضوی 466 نفر و آذربایجان شرقی 267 نفر دچار مسمومیت شده اند.

همچنین در مجموع 204 نفر در 124 روز گذشته جان خود را بر اثر مسمومیت با گاز CO از دست داده اند که بیشترین تعداد جانباختگان تهران با 28 نفر، فارس با 28 نفر، خراسان رضوی با 17 نفر و کرمان با 15 نفر هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 22 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: antalyanet65.ir شناسه مطلب: 733

به "رشد 24 درصدی مسمومیت با گاز CO" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رشد 24 درصدی مسمومیت با گاز CO"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید