حذف گوشت قرمز برای قلب خوب است؟

به گزارش سفر به آنتالیا، مهر/ محققان عنوان می نمایند برای داشتن عمر طولانی تر و زندگی سالم تر، سعی کنید لوبیا، سبزیجات و غلات کامل را جایگزین گوشت نمایید.

حذف گوشت قرمز برای قلب خوب است؟

محققان دانشگاه هاروارد در دو مطالعه مقدماتی خود پی بردند افرادی که به جای گوشت قرمز و تولید شده، مقادیر زیادی غذاهای باکیفیت گیاهی مصرف می کنند با ریسک کمتر حمله قلبی روبرو هستند و عمر طولانی تری دارند.

به گفته محققان، حذف گوشت قرمز و جایگزین شدن غذاهای تولید شده و کربوهیدرات های شیرین، رویه سالمی نیست، بلکه باید به جای گوشت، گزینه های سالمی نظیر مغزیجات آجیلی، حبوبات، سبزیجات و غلات کامل پرفیبر جایگزین گردد.

در مطالعات تازه، عادات تغذیه ای افراد میانسال در آمریکا و خطر ابتلاء یا مرگ آنها از بیماری قلبی آنالیز شده بود.

در یکی از مطالعات، بیش از 37 هزار نفر با میانگین سنی 50 سال شرکت داشتند. در طول مدت بالغ بر 15 سال، بیش از 4800 نفر فوت کردند. این خطر در خصوص افرادی که بیشترین مصرف پروتئین گیاهی را داشتند 27 درصد کمتر بود. بعلاوه احتمال مرگ آنها به علت بیماری قلبی، 29 درصد کمتر بود.

طبق برآورد محققان، اگر شرکت کنندگان 5 درصد کالری مصرفی روزانه شأن را به جای پروتئین حیوانی از پروتئین گیاهی تأمین کنند، احتمال مرگ شأن در طول این دوره به نصف کاهش می یابد.

مطالعه دوم شامل بیش از 43 هزار کارشناس سلامت بود که حدود 25 سال تحت نظر بودند. همه شرکت کنندگان مرد بودند. محققان مشاهده کردند با افزایش مصرف گوشت قرمز در شرکت کنندگان، ریسک سکته هم افزایش می یافت.

محققان به این نتیجه رسیدند اگر مردان یک وعده مصرف گوشت شأن را حذف نموده و کالری مشابه آن را از مغزیجات آجیلی تأمین کنند، ریسک حمله قلبی در آنها تا 17 درصد کاهش می یابد. بعلاوه جایگزینی غلات کامل به جای گوشت قرمز، ریسک مرگ ناشی از حمله قلبی را تا 48 درصد کاهش می دهد.

منبع: همگردی
انتشار: 12 مرداد 1404 بروزرسانی: 12 مرداد 1404 گردآورنده: antalyanet65.ir شناسه مطلب: 2462

به "حذف گوشت قرمز برای قلب خوب است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حذف گوشت قرمز برای قلب خوب است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید