آجیل شیرین؛ زندگی بخش

به گزارش سفر به آنتالیا، بر طبق پژوهش های محققان ایرانی مصرف آجیل شیرین دو بار در هفته تا 17 درصد احتمال مرگ بر اثر بیمار یهای قلب و عروق را کاهش می دهد.

آجیل شیرین؛ زندگی بخش

با استناد به گزارش علمی انجمن اروپایی کاردیولوژی اروپا، مصرف منظم آجیل شیرین خطر مرگ بر اثر بیماری های قلب و عروق را کاهش می دهد.

شایان ذکر است که بر طبق پژوهش های محققان ایرانی مصرف آجیل شیرین دو بار در هفته تا 17 درصد احتمال مرگ بر اثر بیمار یهای قلب و عروق را کاهش می دهد.

متخصصان 12 سال بر تغذیه 5500 نفر در سن بالای 35 سال نظارت نموده و هر دوسال یکبار در باره تغذیه آن ها از افراد تحت نظر و اعضای خانواده آن ها سوال کردند. با وجود سن و جنس و فعالیت متفاوت فیزیکی آنها، محققان متوجه ارتباط وضعیت جسمانی آن ها با مصرف فندق، گردو و بادام در تغذیه روزانه آن ها شدند.

دکتر محمدی فرد یکی از شرکت کنندگان این تحقیق متذکر شد که آجیل خام و شیرین و نه شور بهترین تأثیر را بر سلامتی می گذارد.

منبع: اسپوتنیک

منبع: فرادید
انتشار: 19 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: antalyanet65.ir شناسه مطلب: 338

به "آجیل شیرین؛ زندگی بخش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آجیل شیرین؛ زندگی بخش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید