کلوچه جودوسر و موز

به گزارش سفر به آنتالیا، این صبحانه را از شب قبل آماده کنید و صبح که عجله دارید یک یا دو عدد از آن را با شیر یا قهوه میل کنید. در صبحانه های آمریکایی از جودوسر بسیار استفاده می گردد.

کلوچه جودوسر و موز
  • تعداد: 12 عدد
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 16 دقیقه (هر عدد)

مواد لازم

  • روغن
  • یک عدد موز بزرگ، له شده
  • نصف پیمانه کره بادام زمینی
  • نصف پیمانه عسل
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • یک پیمانه پرک جودوسر
  • نصف پیمانه آرد گندم
  • ¼ شیر خشک
  • دو قاشق چایخوری پودر دارچین
  • ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • یک پیمانه کشمش

طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر ورقه روغنی پهن کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، موز، کره بادام زمینی، عسل و وانیل را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، جودوسر، آرد، شیر خشک، پودر دارچین و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. مخلوط را به موز اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر کشمش ها را ضافه کنید.

2- ¼ پیمانه از مواد را روی سینی فر بریزید و با فاصله 7 سانتی متری بقیه آنها را با همین اندازه بریزید. سپس با قاشق خیس، روی آنها را صاف و گرد کنید. در آخر، آنها را 14 تا 16 دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته شوند. پس از سرد شدن، سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 227
  • چربی: 6 گرم
  • کربوهیدرات: 37 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • سدیم: 77 میلی گرم
  • پروتئین: 77 میلی گرم
منبع: فوت و فن
انتشار: 17 مرداد 1401 بروزرسانی: 17 مرداد 1401 گردآورنده: antalyanet65.ir شناسه مطلب: 2141

به "کلوچه جودوسر و موز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کلوچه جودوسر و موز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید