طزر تهیه پودینگ با شیر بادام ، دسر مجلسی و خوشمزه

به گزارش سفر به آنتالیا، اگر گیاهخوار یا وگان هستید یا رژیم کاهش وزن خاصی دارید یا حتی به خاطر عدم تحمل لاکتوز نمی توانید محصولات لبنی بهره ببرید و گاهی هوس خوردن دسرهای خوشمزه ای مثل پودینگ به سرتان می زند، کافی است دست به کار شوید و طرز تهیه پودینگ با شیر بادام را که حتی در تهیه آن تخم مرغ هم حذف شده را اینجا بخوانید و بعد برای خود تهیه نموده و لذت ببرید. خوبی پودینگی که قرار است در ادامه با هم مرور کنیم این است که سریع و راحت تهیه می گردد و کاملا سالم است.

طزر تهیه پودینگ با شیر بادام ، دسر مجلسی و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه پودینگ با شیر گیاهی

  • شیر بادام خرید آنلاین 2 فنجان
  • شکر یک چهارم فنجان
  • نشاسته ذرت 2 قاشق چای خوری
  • عصاره وانیل نصف قاشق چای خوری

طزر تهیه پودینگ با شیر بادام

مخلوط کردن مواد

تهیه پودینگ با شیر بادام کار ساده ای است و به مخلوط کردن مواد و در نهایت روی اجاق گذاشتن آن ها محدود می گردد. اما برای آن که حاصل زحمت تان یک پودینگ خوشمزه باشد ابتدا شیر و شکر را در یک قابلمه مناسب با حرارت میانه بریزید، کمی هم بزنید بعد نشاسته ذرت را اضافه کنید و مجدد مواد را با هم مخلوط کنید تا مواد به خورد هم بروند و شکر در شیر کامل حل گردد.

جوشاندن مواد پودینگ

حالا و در این مرحله از طرز تهیه پودینگ با شیر گیاهی ابتدا شعله گاز را کم کنید و در نهایت بگذارید موادی که مخلوط کردید کمی بجوشند بعد برای بهتر ترکیب شدن مواد با هم به یاری یک همزن آن ها را خوب هم بزنید تا پودینگ غلیظ و یک دست گردد. بعد از حدود 5 تا 7 دقیقه هم زدن، مخلوط پودینگ شما غلیظ می گردد. حالا نوبت آن است که عصاره وانیل را اضافه کنید و باز هم با قاشق هم بزنید تا در نهایت پودینگ به غلظت لازم برسد اکنون دسر خوشمزه گیاهی شما آماده است. آن را در ظرف مناسب دسر بریزید و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا پودینگ خودش را بگیرد و خنک گردد. در صورت تمایل آن را با خامه فرم گرفته و توت یا هر میوه دیگری تزیین نموده و میل کنید. نوش جان!

نکته مهم: برای داشتن پودینگ خوب باید مواد را که روی اجاق هستند به طور مداوم هم بزنید و مهم است که هم زدن را متوقف نکنید تا پودینگ شما تکه تکه یا گلوله گلوله نگردد.

نکات تکمیلی برای تهیه پودینگ با شیر بادام

همان طور که دیدید و خواندید، تهیه پودینگ با شیر بادام کار ساده ای است و خیلی راحت با رعایت نکاتی که در زیر به آن ها اشاره می کنیم، می توانید همواره این دسر خوشمزه را برای مجالس خود تهیه نموده و سرو کنید.

جایگزین شیر بادام برای تهیه پودینگ

برای تهیه پودینگ اگر گیاهخوار یا وگان هستید می توانید شیرهای گیاهی دیگر مثل شیر فندق یا شیر جو دوسر را جایگزین کنید.

نکات اصلی برای داشتن یک پودینگ خوب

برای تهیه پودینگ باید حتما به خوبی آن را بجوشانید اما دقت داشته باشید که مخلوط نباید بیش از حد بجوشد یا شیر حباب بزند. نکته مهم دیگر برای داشتن پودینگ خوب این است که در طول پخت دائما باید آن را هم بزنید تا در نهایت یک مخلوط صاف و غلیظ داشته باشید. مداوم هم بزنید.

طعم های مختلف پودینگ

پودینگ های خود را می توانید با طعم های مختلف درست کنید. ما در طرز تهیه پودینگ با شیر بادام از عصاره وانیل برای طعم دادن به این پودینگ گیاهی استفاده کردیم، اما در صورت تمایل می توانید عصاره های دیگری مانند نعناع فلفلی، لیمو، دارچین، پودر کاکائو یا قهوه و زعفران را هم امتحان کنید.

نکاتی برای سرو پودینگ

قبل از سرو باید اجازه دهید پودینگ در دمای یخچال کاملا خنک و سفت گردد بعد آن را سرو کنید. حداقل زمان مناسب برای خنک شدن پودینگ یک ساعت است.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 10 آبان 1402 بروزرسانی: 10 آبان 1402 گردآورنده: antalyanet65.ir شناسه مطلب: 2325

به "طزر تهیه پودینگ با شیر بادام ، دسر مجلسی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طزر تهیه پودینگ با شیر بادام ، دسر مجلسی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید