طرز تهیه فرنچ تست ژامبون و پنیر
به گزارش سفر به آنتالیا، فرنچ تست به خودی خود بسیار لذیذ و خوشمزه است، اما وقتی بصورت رول شده و همراه با ژامبون و پنیر آب شده باشد دیگر نمی توان در برابر آن مقاومت کرد

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک
- نان تست 6 برش
- پنیر گودا یا چدار 3/4 فنجان
- کره 1 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 1 عدد
- شیر یا خامه 2 قاشق غذاخوری
- ژامبون 2 برش
طرز تهیه: بهتر است لبه های نان تست را جدا کنید. سپس با وردنه یا پهنای لیوان نان ها را مسطح و باز کنید. ژامبون را به سه برش طولی تقسیم کنید. روی لبه نان تست یک برش ژامبون قرار دهید. روی ژامبون یک یا دوبرش پنیر گودا قرار دهید. سپس با احتیاط نان تست را رول کنید. به همین ترتیب تمام نان تست ها را رول کنید و کنار بگذارید.
تخم مرغ و شیر را در ظرفی بریزید و با چنگال خوب هم بزنید. ظرفتان باید به اندازه ای باشد که رول نان تست در آن جا گردد. ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن بریزید. رول ها را یکی یکی در مایه تخم مرغی فرو کنید و بچرخانید تا همه طرف آن به مایه آغشته گردد. سپس داخل ماهیتابه قرار دهید و سرخ کنید. هر طرف رول را حدود 1 دقیقه سرخ کنید، بعد بچرخانید تا هر 4 طرف رول برشته گردد. رول های فرنچ تست را از ماهیتابه خارج کنید و بلافاصله نوش جان کنید.
نکته: برای تهیه این فرنچ تست باید از نان تازه بهره ببرید. نانی که تازه نباشد موقع رول کردن خرد می گردد. بجای گودا از پنیر چدار رنده شده نیز می توانید بهره ببرید.
منبع: جام جم آنلاین