افتتاح پنج طرح پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در اردبیل

به گزارش سفر به آنتالیا، خبرنگاران/اردبیل با حضور معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور پنج طرح پیشگیری و مقابله با آسیب های اجتماعی در اردبیل افتتاح شد.

افتتاح پنج طرح پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در اردبیل

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور امروز چهار دی ماه در این مراسم با اشاره به اینکه عوامل فرهنگی و اجتماعی، مالی کشور از عوامل اساسی طلاق است، اظهار کرد: نباید تنها نهاد خانواده را در افزایش طلاق دخیل بدانیم بلکه راهکارهای اساسی این موضوع باید مورد آنالیز قرار گیرد.

حبیب الله مسعودی فرید اضافه کرد: پیشگیری و کاهش طلاق در برنامه ششم توسعه کشور مورد تاکید بوده که به همین دلیل لازم است همه دستگاه های اجرایی در این امر مشارکت نمایند.وی به ضرورت آموزش تدریجی نقشهای اجتماعی توسط زوجین پس از ازدواج تاکید نمود و گفت: در زمان وقوع طلاق نیز اختلاف ها به تدریج باعث ایجاد مسائل عمیق می شوند.مسعودی فرید با بیان اینکه مراکزی برای آموزش های پیش، حین و پس از ازدواج برای کاهش اختلافات خانوادگی تشکیل شده است، توضیح داد: انجام مشاوره های خانوادگی حین و پس از طلاق نیز می تواند بر کاهش آسیب های اجتماعی موثر باشد.

وی با اشاره به رویکردهای آموزش محور در حوزه طلاق و کاهش آسیب های اجتماعی در کشور، اظهار کرد: با برنامه ریزی های اجرا شده آموزش شش ساعته قبل از ازدواج برای زوجین انجام می گردد و این آموزش ها شامل دو ساعت آموزش های بهداشت زوجین، دو ساعت طرح مسائل و مشاوره روانشناسی و دو ساعت اخلاق در خانواده و حقوق زوجین به یکدیگر است.وی از فعالیت سه هزار مربی آموزش دیده در تمامی استان های کشور در این حوزه اطلاع داد و اضافه کرد: یکی از رویکردهای مهم توجه به آموزش های پیش از ازدواج و افزایش مهارت های زندگی زوجین است که مطالعات نشان می دهد این برنامه ها 80 درصد در کاهش آسیب های اجتماعی موثر است.

به گزارش خبرنگاران، این طرح ها شامل سامانه طلاق ،خانه امن، مرکز حمایت های روانی و اجتماعی دختران و 2 مرکز رفاه کودک و خانواده است که فعالیت آنها می تواند در پیشگیری از انواع آسیب های اجتماعی مربوط به دختران ، زنان و بچه ها نقش موثری داشته باشد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 25 بهمن 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: antalyanet65.ir شناسه مطلب: 661

به "افتتاح پنج طرح پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در اردبیل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افتتاح پنج طرح پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در اردبیل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید