صاحبخانه طماع، مسی را از اجاره خانه او منصرف کرد!
به گزارش سفر به آنتالیا، مالک عمارتی که مسی قصد اجاره کردنش را داشت، با افزایش عجیب اجاره بهای آن، ستاره آرژانتینی را ناراحت و او را از انتخاب آن محل برای سکونت خود پشیمان کرد.

به گزارش خبرنگاران و به نقل از نشریه سان، لیونل مسی شاید پردرآمدترین بازیکن فوتبال جهان باشد، اما حتی او هم از روبرو شدن با افراد طماع خوشش نمی آید و این دقیقاً اتفاقی بود که در هفته اخیر برای ستاره تازه تیم پاری سن ژرمن اتفاق افتاده است.
مسی که تابستان سال جاری در خاتمه قراردادش با بارسلونا به اسم بازیکن آزاد به پاریسی ها پیوست، هنوز خانه مدنظر خود را برای اسکان دادن خانواده اش در مرکز فرانسه پیدا نکرده است. در حقیقت لئوی 33 ساله دو گزینه یکی عمارت قصر رُز و قصر صورتی در شهر پاریس را مدنظر داشت که هر یک جزو مجهزترین عمارت های موجود در پاریس و دارای امکاناتی همانند سینما، استخر، زمین اسکواش، باشگاه بدنسازی، اتاق بازی و استراحت گاه های ویژه برای میهمانان هستند.
با این حال طبق اعلام یک نشریه آرژانتینی، مالک عمارت موردنظر مسی پس از پی بردن به تمایل او برای اجاره آن، اجاره بها را تا هشت هزار و 500 پوند در ماه افزایش داده است و همین موضوع نارضایتی ستاره آرژانتینی را پی داشته و سبب شده است که او قید سکونت در آن عمارت را بزند.
طبق گزارش نشریه آرژانتینی، عمارت دو هزار متر مربعی که مسی مدنظر داشت، در منطقه اعیان نشین محله ایبیس پارک در منطقه وسینت در فاصله 20 دقیقه ای پاریس واقع شده است.
انصراف مسی از سکونت در این عمارت بدان معناست که او، همسر و سه فرزندش همچنان باید در هتل رویال مونسیو پاریس که هر شب اقامت در آن 17 هزار پوند هزینه دارد، اقامت داشته باشند. این در حالیست که او بابت هر هفته بازی در پاری سن ژرمن یک میلیون پوند حقوق می گیرد.
منبع: خبرگزاری تسنیم