آشنایی با نحوه نگهداری از گیاه کردیلین در خانه و نیازها آن

به گزارش سفر به آنتالیا، گیاه کردیلین، گیاهی گرمسیری و دارای دو رنگ خیره کننده سبز و قرمز و از جمله گیاهان آپارتمانی است.

آشنایی با نحوه نگهداری از گیاه کردیلین در خانه و نیازها آن

جهت دریافت خدمات پتینه کاری سقف با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

به گزارش خبرنگار ، گیاه کردیلین گیاه گرمسیری زیبا که پرورش آن تقریبا آسان است؛ این گیاه به دلیل داشتن برگ هایی با دو رنگ خیره کننده سبز و قرمز از جمله گیاهان محبوب آپارتمانی محسوب می گردد.

اگر می خواهید گیاه کردیلین را برای مدت طولانی در محیط آپارتمان و اداره خود داشته باشید باید به نکات زیر توجه کنید.

آبیاری: در طی روز های گرم به هیچ عنوان خاک گلدان نباید بین دو آبیاری خشک گردد. همچنین هر مقدار تابش نور آفتاب بر این گیاه بیشتر باشد، این گیاه به آب بیشتری نیز احتیاج دارد. خشکی هوا موجب سوختن نوک برگ ها و قهوه ای شدن آنان می گردد؛ بنابراین گیاه را مرتبا غبار پاشی کنید.

رطوبت: ابتدا یک زیر گلدانی را پر از سنگریزه کنید و تا نیمه دیواره آن، در آن آب بریزید. گلدان گیاه را بر روی سنگریزه ها قرار دهید. توجه داشته باشید که انتهای گلدان با آب در تماس نباشد. گرمای محیط موجب تبخیر تدریجی آب موجود در زیر گلدانی می گردد و رطوبت هوای اطراف این گیاه را تأمین می نماید.

دما: دمای 21-18 درجه سانتیگراد برای رشد این گیاه مناسب است. اگر دما به زیر 13 درجه سانتیگراد برسد، ابتدا برگ های گیاه می پوسند و می ریزند و با سردتر شدن هوا در نهایت گیاه از بین خواهد رفت.

نور: گیاه کردیلین در مکانی که نیمه سایه است تا مکانی پر نور و روشن به خوبی رشد می نماید، اما تابش نور مستقیم به خصوص در روز هایی که دمای هوا بالا است به برگ ها آسیب می رساند. زمانی که دمای هوا معتدل و میانه است، وجود 3-2 ساعت نور مستقیم در صبحگاه به شکل گیری و تثبیت رنگ درخشان قرمز رنگ برگ های گیاه یاری می نماید.

خاک: خاک باید زهکش خوبی داشته باشد تا از غرقابی شدن بستر جلوگیری گردد. می توان از مخلوط پیت موس یا کوکوپیت + خاک برگ+ خاک معمولی استفاده کرد.

تعویض گلدان: هر چند وقت یکبار ریشه های گیاه را آنالیز کنید، اگر ریشه ها از منافذ زیر گلدان بیرون می آیند، گلدان را تعویض و گلدان بزرگتری را تهیه کنید که معمولا هر دو سال یکبار این مسئله اتفاق می افتد که گیاه به تعویض گلدان احتیاج پیدا کند.

کوددهی و تغذیه: ریز و کوچک شدن برگ ها نشانه کمبود مواد غذایی است که در این صورت می توان هر سه ماه یکبار از کود های محلول مخصوص گیاهان زینتی استفاده کرد، لذا بهتر است که در فصل زمستان این گیاه را کود ندهید.

قلمه با ساقه: از تمامی قسمت های ساقه می توان قلمه تهیه کرد. ابتدا اولین برش را می توان از زیر ناحیه رویش برگ ها ایجاد کرد. قلمه ها را باید در بستری سبک و دارای رطوبت و زهکشی مناسب کاشت. گذاشتن قلمه های این گیاه در آب نتیجه خوبی نخواهد داشت.

بعد از قرار دادن قلمه ها در بستر کاشت، گلدان را در مکانی گرم، مرطوب و با نور ملایم البته کاملا به دور از نور مستقیم آفتاب قرار دهید. با کاشت عمیق قلمه ها، در آینده گیاهی کوتاه قامت تر خواهید داشت که از نظر ظاهری پر پشت تر نیز به نظر خواهد آمد.

تکثیر با بذر: بذر ها را می توان از اواخر تابستان تا اوایل زمستان کشت کرد. بذر ها بر روی بستری که بافت سبکی دارد همانند مخلوط پیت موس و پرلایت قرار می گیرند و روی آن ها به ارتفاع 0.5 سانتیمتر پیت ریخته می گردد. بستر کشت همواره باید مرطوب نگه داشته گردد. گیاهان جوان زمانی که 10-8 سانتیمتر طول دارند، می توانند به گلدان هایی جداگانه و مستقل منتقل شوند.

  • گیاه نازک نارنجی به نام گل حنا
  • گیاه فولادین آپارتمان را بهتر بشناسید
  • گیاه پیله آ مناسب ترین گیاه آپارتمانی را بیشتر بشناسید
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 29 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: antalyanet65.ir شناسه مطلب: 1100

به "آشنایی با نحوه نگهداری از گیاه کردیلین در خانه و نیازها آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با نحوه نگهداری از گیاه کردیلین در خانه و نیازها آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید