مقاله: آشنایی با انواع آجر و سفال

به گزارش سفر به آنتالیا، در کوره های نوع دوم آجرها در کوره ریخته می شوند و آتش درون کوره منجر به پخت آنها می گردد.

مقاله: آشنایی با انواع آجر و سفال

آجر از پختن خاک رس به دست می آید و در ابعاد و رنگ های متفاوت مورد استفاده قرار می گیرد. برای ساخت آجر ابتدا خاک رس مرغوب و باکیفیت را عمل آوری کرده و گل آن را درست می کنند. سپس گل رس در قالب هایی با ابعاد استاندارد ریخته و خشک می شوند. این مرحله خشت زنی یا قالب گیری نام دارد. خشت پس از خشک شدن به کوره آجرپزی می فرایند و مرحله نهایی عملیات پخت آجر انجام می گردد. آجرها در کوره ای پخته می شوند کیفیتی متفاوت دارند.

کوره های نوع سوم حالتی مکانیزه دارند. در این کوره ها یک تونل آتش در وسط قرار گرفته و آجرهای نپخته از یک طرف وارد شده و پس از پخت در این تونل از طرف دیگر کوره خارج می شوند.

از فشردن خاک رس داخل قالب ساخته می گردد. چهار طرف آن نما دارد. نیاز به اندود ندارد. در حال حاضر فقط آجر سفال قرمز به این روش تولید می گردد. این محصول به صورت تمام اتوماتیک تولید می گردد. قیمت آجر سفالی قرمز را مشاهده کنید.

منبع مقاله: آشنایی با انواع آجر و سفال

انتشار: 20 مهر 1400 بروزرسانی: 20 مهر 1400 گردآورنده: antalyanet65.ir شناسه مطلب: 1847

به "مقاله: آشنایی با انواع آجر و سفال" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: آشنایی با انواع آجر و سفال"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید