دروازه بان سابق یونایتد و بازمانده فاجعه هوایی مونیخ درگذشت
به گزارش سفر به آنتالیا، هری گرگ، دروازه بان سابق منچستریونایتد و ایرلندشمالی در سن 87 سالگی درگذشت.

با تور آلمان قیمت از دیدنی ترین کشور اروپایی بازدید کنید و از شهرهای برلین، هانوفرو، فرانکفورت و مونیخ دیدن کنید.
به گزارش خبرنگاران و به نقل از دیلی میل، هری گرگ دروازه بان سابق منچستریونایتد و ایرلندشمالی در سن 87 سالگی درگذشت.
گرگ یکی از بازماندگان فاجعه هوایی مونیخ در سال 1958 بود و به دلیل نقش وی در نجات سایر مسافران آن روز، از جمله یک نوزاد خردسال و هم تیمی خود بابی چارلتون و جکی بلانچفلور ملقب به قهرمان مونیخ بود.
او در دسامبر 1957 با 23 هزار پوند که آن موقع برای یک دروازه بان رکورد بود، به منچستریونایتد پیوست و در نهایت امروز (دوشنبه) در بیمارستان درگذشت.
این دروازه بان در جام جهانی 1958 نیز حاضر بود و توانست ایرلند شمالی را به یک چهارم نهایی این رقابت ها برساند که بهترین عملکرد ایرلند شمالی بود و باعث شد او لقب بهترین دروازه بان جام جهانی را به خود اختصاص دهد.
با مرگ این دروازه بان، اکنون سر بابی چارلتون تنها بازمانده زنده فاجعه هوایی مونیخ در تیم منچستریونایتد است.
منبع: خبرگزاری ایسنا